QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Нові назви вулиць та підготовка до опалювального періоду – ухвалені рішення сесії міської ради

30 вересня відбулася чергова сесія Олександрійської міської ради, у ході якої депутати розглянули низку важливих для забезпечення життєдіяльності міста питань.

Серед основних рішень КП «Теплокомуненерго» отримало дозвіл на укладання договору постачання природного газу з Нафтогазом на прийдешній опалювальний період. У подальшому це дасть можливість отримати газ для забезпечення роботи підприємства протягом опалювального сезону.

В управління ОСББ «Захисник 40» передано багатоквартирний будинок по вул. Захисників України, 40. Спеціальна комісія проведе відповідну процедуру прийому-передачі багатоповерхівки з управління КП «Житлогосп» в управління об’єднаних співвласників.

У рамках декомунізації депутати підтримали рішення про перейменування близько 20 вулиць Олександрійської громади. Відтепер вулиця Героїв Сталінграда носить ім’я Гетьмана Мазепи, Чонгарська – Володимира Винниченка, а Першотравнева стала Поштовою. Повний список вулиць з новими назвами розміщено на сайті Олександрійської міської ради в розділі «Про місто».

Останній блок ухвалених рішень стосувався земельних та майнових питань.