QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Новорічно-різдвяні бібліотечні  розваги для малечі

Напередодні Нового року та Різдва бібліотекарі Олександрійської централізованої бібліотечної системи проводять розваги для малечі.

Бібліотекарі філії № 10 спільно з вихователями ЗДО№ 8 для дітлахів цього закладу та ЗДО № 28 влаштували  яскраве театралізоване дійство з іграми, танцями, хороводами, віршами, піснями, гумором. У кінці свята малеча отримала солодкі подарунки від міського голови та управління освіти міської ради.

Бібліотекарі книгозбірні для юнацтва розпочали цілий цикл етнографічних мандрівок, присвячених різноманіттю зимових українських народних свят. Першокласники ліцею № 17 та  Мультипрофільного ліцею стали учасниками етномандр «Грудень святами багатий», дізнавшись чимало цікавого: які свята є у грудні, як прийнято їх відзначати, які прикмети існують та які народні ігри й забави організовували наші предки.

Бібліотечні працівники філії № 3 спільно з жіночим клубом «Душевні посиденьки» підготували і провели для дітей, які приїхали до нас з різних куточків України, розважальну програму.

Відбуваються також у всіх бібліотеках майстер-класи, присвячені новорічним святам, де діти під керівництвом бібліотекарів виготовляють іграшки на ялинку, прикраси, сувеніри.