QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Новий онлайн-сервіс для отримання адміністративних послуг

ЦНАП м. Олександрії долучається до популяризації нововведень щодо спрощення умов надання адміністративних послуг за технічними можливостями Порталу Дія.
Гід з державних послуг (https://guide.diia.gov.ua) — це інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Сьогодні надається інформація про 1170 послуг, а саме: темріни надання послуг, їх вартість, а також необхідні документи для замовлення та спосіб оскарження результатів. Інформація постійно оновлюється і невдовзі на портал буде перенесено 100% державних послуг в Україні.
Послуги розподілено за 17 категоріями залежно від сфери діяльності та 36 життєвими подіями. Необхідну інформацію щодо офіційних реєстрацій та отримання необхідних послуг можна легко знайти на Гіді.
Гід з державних послуг — це офіційне джерело інформації. Якщо орган виконавчої влади чи місцевого самоврядування під час надання певної послуги вимагатиме довідку, яку не згадано на Гіді, посилання на Гід є аргументом для громадян — не надавати відповідні документи.
Найбільшу популярність серед користувачів мають такі послуги:
• Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб- підприємців та громадських формувань;
• Державна реєстрація змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;
• Державна реєстрація фізичної особи-підприємця;
• Реєстрація місця проживання;
• Реєстрація місця проживання дитини до 14 років;
• Реєстрація народження.