QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Обрали десять екокоманд у школах Олександрійської громади

Завершився відбір десяти команд серед шкіл Олександрійської громади в рамках екологічного конкурсу «Сортуй сміття заради майбутнього!».

Відповідно вимог до другого етапу обрані:

  1. Ліцей № 17;
  2. Марто-Іванівська гімназія;
  3. Ліцей №10;
  4. Гімназія імені Чижевського;
  5. Гімназія «Сузір’я-19»;
  6. Ліцей №12;
  7. Мультипрофільний ліцей;
  8. Гуманітарний ліцей;
  9. Ліцей інформаційних технологій;
  10. Гімназія імені Шевченка.

Далі на екокоманди очікують навчання та тренінги, які допоможуть їм виконати всі завдання екологічного проєкту і скерувати школи в правильному сортуванні сміття. Адже команда-переможець отримає сучасні сміттєві контейнери, які зможуть облаштувати на території школи і використовувати їх на постійній основі.

Екологічний проєкт «Сортуй сміття заради майбутнього!» триватиме в Олександрійській громаді до 6 червня включно. Його мета – підвищити екологічну свідомості серед учнів. Стимулювати дітей та батьків сортувати сміття та зменшити його об’єм у шкільних приміщеннях.

Конкурс організувала благодійна організація «БФ «ЦЕНТР ДОПОМОГИ ОЛЕКСАНДРІЯ» за підтримки Всеукраїнської благодійної організації «Інститут місцевого розвитку» за грантом «Громада – влада: діалог, довіра, дія» у рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

У рамках цього в Олександрійській громаді також триває інформаційно-комунікаційна кампанія «Живи в чистоті – будь свідомим олександрійцем».