QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Обрали керівний склад оновленої молодіжної ради

24 липня відбулося перше засідання оновленої молодіжної ради в Олександрійській громаді. Учасники обрали нового голову, заступника, секретаря та прессекретаря.

Головою молодіжної ради став Станіслав Сітніцький – голова громадської організації «Добровільне незалежне екологічне об’єднання «Зелений світ».

Його заступницею обрали Валерію Байсак, яка є студенткою Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, активною учасницею молодіжного простору Перемозького мікрорайону.

Посаду секретаря зайняла Софія Сєргєєва, прессекретаря – Лія Бискуб.

– Якщо хочемо вести ефективну політику й розвивати місто, треба залучати молодь, тому міська влада налаштована на діалог та плідну роботу. Нехай рішення нової ради будуть успішними і вестимуть до співпраці на користь громади, – привітала новий склад ради заступниця міського голови Ірина Чемерис.

Молодіжна рада впливає на молодіжну політику в місті та громаді, де вона працює. Серед її основних завдань не лише робота з місцевою владою, а й інформаційно-просвітницька робота з молоддю.

До Олександрійської молодіжної ради наразі входить 26 учасників. Усі вони навчаються в старших класах шкіл, коледжах громади та університетах країни.