QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександр Педан разом з ЮНІСЕФ провів для олександрійських школярів НеЛекцію

3 грудня на базі ліцею № 17 відбулася НеЛекція з Олександром Педаном – українським телеведучим та шоуменом.

НеЛекції – так Олександр Педан називає формат зустрічей з учнями, їх батьками та вчителями. Він пояснює, що це цікаве обговорення важливих тем без жодних контрольних і домашніх завдань.

Під час заходу телеведучий розповів як діяти, коли побачиш міну (рекомендації розробили з експертами ЮНІСЕФ). Особливо це важливо для дітей-переселенців, які повертаються на деокуповані території і можуть натрапити на міну. Також говорив чому не варто соромитися своїх страхів і хвилювань та як за допомогою спорту боротися зі стресом.

«Наша мета – залучити дітей до навчання в комфортній і безпечній для них формі. Мотивувати їх навчатися, тому що їхній фронт – це освітній фронт, як і наших вчителів» – розповів Олександр Педан.

У межах спільного із Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) проєкту «СПІЛЬНО до навчання», реалізованої разом із ГО UMind, Олександр Педан проводить освітні заходи в українських школах. Загалом, НеЛекції пройдуть у 13 містах, серед яких була й Олександрія. Програма СПІЛЬНО об’єднує зусилля ЮНІСЕФ з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором та бізнес-партнерами заради кожної дитини в Україні.