QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійська делегація відвідала місто Кременчук

25 серпня делегація Олександрійської міської ради на чолі з заступниками міського голови Іриною Чемерис та Юрієм Шкляруком, депутатом міської ради Олегом Панібратенком у складі керівників виконавчих органів ради відвідала місто Кременчук.

Метою робочого візиту стало перейняття передового досвіду управління територіальною громадою, залучення прямих іноземних інвестицій, сприяння міжнародному співробітництву, налагодження побратимства і партнерства, розвитку громадянського суспільства.
Представники Олександрії зустрілися з першим заступником міського голови Кременчука Володимиром Пелипенком, керівниками виконавчих органів Кременчуцької міської ради, ознайомились із роботою комунальних установ міста, зокрема – КП «Інститут розвитку Кременчука».
Окрема увага була приділена сфері розвитку стартапів, їх стимулюванню, фінансовій та матеріально-технічній підтримці з боку місцевої влади.
Олександрійці мали змогу ознайомитись із організацією роботи у сфері розвитку туристичної справи, впровадження новітніх технологій та проведення реформ у галузі освіти.
Також делегація побувала в ситуаційному центрі Кременчука, аби побачити в дії проєкт «Безпечне місто», який спрямований контролювати безпеку на території міста.
За результатами візиту було досягнуто домовленості щодо подальшого співробітництва, підтримки та розвитку відносин між територіальними громадами в різних сферах їх життєдіяльності.
Наступним кроком співробітництва стане візит делегації Кременчука до нашого міста.
Також Кременчуцький міський голова Віталій Малецький передав Олександрійському міському голові Сергію Кузьменку запрошення відвідати бізнес-форум, у рамках якого пройде дискусія «Панель мерів», що відбудеться у вересні у Кременчуці.