QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійська громада отримала два медичних автомобілі

Галузь охорони здоров’я отримала два нових сучасних автомобілі для КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Олександрія».

14 червня презентували транспортні засоби, які будуть використовувати для обслуговування пацієнтів вдома.
Автомобіль-гібрид SUZUKI VITARA надали у рамках спільної програми Міністерства охорони здоров’я України та ЮНІСЕФ «Турбота з народження вдома». Вона передбачає забезпечення кращого догляду вдома та підтримки родин кваліфікованими медичними сестрами. Тому машину передали команді амбулаторії №7 для обслуговування вдома дітей від народження до 3 років.

Електромобіль MG4 переданий центру первинної медико-санітарної допомоги в рамках проєкту HEAL Ukraine за участю Світового банку.

Завдяки новому авто сімейні лікарі та медсестри зможуть надавати паліативну допомогу вдома у пацієнта, виїжджати до малорухливих та хронічно хворих пацієнтів у віддалені мікрорайони та селища громади.

– Завдяки цим проєктам ми отримали до автопарку два таких сучасних економічних автомобілі. Це дасть можливість поліпшити якість та опертивність надання медичної допомоги пацієнтам нашої громади, – зазначила Анна Ролінська, директорка КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Олександрія».