QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійська громада взяла участь в «AGROEXPO 2021»

Із 29 вересня по 2 жовтня у Кропивницькому проходить масштабна подія – дев’ята Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «AGROEXPO 2021».
У рамках виставки діють експозиції провідних вітчизняних та закордонних виробників сільськогосподарської техніки, насіння, добрив, засобів захисту рослин, зберігання та переробки продукції. Проводяться демонстраційні покази техніки в роботі, виставка автомобілів, тест-драйви кросоверів та позашляховиків.
Проходить традиційний колоритний захід – «Покровський ярмарок», який зібрав учасників і гостей з усіх громад Кіровоградщини, а також інших куточків України.
30 вересня Олександрійська територіальна громада взяла участь у ярмарку в складі профільних заступників міського голови Ірини Чемерис і Юрія Шклярука, представників управлінь культури і туризму та економіки міської ради, народних майстрів, громадської організації «Авто-Мото клуб «Олександрія» та творчих колективів ПК «Олександрійський театр» та ПК «Світлопільський».
Була створена локація з презентацією здобутків і потенціалу нашої громади у сферах культури, туризму, спорту та промислового виробництва. На локації були розміщені стенди зі зразками продукції харчової промисловості, інформаційними матеріалами про місцеві підприємства машинобудівної, лісової, меблевої, харчової та інших галузей. Майстри народного мистецтва організували виставку-ярмарок виробів ручної роботи. Авто-мото клуб продемонстрував гоночний автомобіль, кубки і нагороди, здобуті чемпіоном Данілом Криськом, а також запрошував гостей на 4-й чемпіонат України з автокросу, що відбудеться 16-17 жовтня в Олександрії.
Комісія у складі першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького, заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Поліщука, голови Олександрійської районної державної адміністрації Ольги Коріненко ознайомилися з локацією та поспілкувалися із представниками Олександрійської громади.
Під час «Покровського ярмарку» на святковому концерті з вокальними та хореографічними номерами виступили колективи ПК «Світлопільський» та ПК «Олександрійський театр». За активну участь творчої делегації у культурній програмі директор обласного центру народної творчості вручила грамоту представникам Олександрійської громади.
Заключною і видовищною частиною «Покровського ярмарку» став конкурс гарбузів «Гарбуз Fest 2021», у якому здобув перемогу 80-кілограмовий велетень.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.269648405029794/269647051696596/