QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійська молодь долучилася до «Діалогу перемоги»

Молодіжний простір «Другий поверх» продовжує проводити корисні, цікаві та різноформатні заходи для активних, амбітних молодих містян.

Олександрійська молодь долучилася до проєкту, який реалізується у різних громадах України. Це – «Діалоги перемоги», що проводяться у вигляді фасилітаційних сесій, де молоді люди обговорюють, як вони можуть  долучитись до відновлення країни, розвинути свою громаду та зробити її дружньою до молоді у часи війни.

«Діалог перемоги» із молоддю в Олександрії організував молодіжний парламент  у приміщенні молодіжного простору «Другий Поверх».

Захід відбувся 21 серпня за участю гостей: секретаря міської ради Вікторії Косяк, фасилітаторки проєкту, голови Молодіжної ради Кіровоградщини – Вікторії Поліщук та депутатів Олександрійської міської ради Романа Жосана і Михайла Матвієнка.

– Мабуть, наша молодь найактивніша серед усіх громад, з якими доводилось співпрацювати. Сьогодні разом з колегами-депутатами ми завітали на цей захід, аби поспілкуватися про перемогу, про те, як будемо відбудовувати  нашу країну у післявоєнний час. Важливо обговорювати і планувати участь молоді у цій важливій роботі та можливу реалізацію проєктів у співпраці з нашою молоддю, – зазначила Вікторія Косяк.

У свою чергу, фасилітаторка Вікторія Поліщук додала, що сучасна молодь дуже активна, чекає на зміни і прагне брати участь у відновленні України.

Учасники «Діалогу перемоги» познайомилися, обговорили, які потрібні зміни для більш ефективної молодіжної роботи, а також запропонували свої ідеї змін. Серед ідей облаштування природних зон, створення культурних майданчиків, проєкти щодо збереження чистоти в місті, утримання безпритульних тварин тощо.

Простір «Другий поверх» створений за підтримки Олександрійської міської ради, ГО «СКЦ «Задзеркалля» та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Публікація підготовлена в рамках реалізації проєкту ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.