QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійські автоледі підтримають Збройні Сили України

4 грудня з нагоди Дня Збройних Сил України за сприяння міської влади в Олександрії відбудеться жіночий автопробіг «Дякуємо ЗСУ!» на підтримку нашої армії.

Це патріотично-благодійний захід, на якому пройде збір коштів на придбання тепловізора для військового підрозділу, де служить олександрійська медикиня.

Напередодні заходу секретар міської ради Вікторія Косяк провела засідання організаційного комітету за участю співорганізаторів автопробігу –  депутата обласної ради Євгенії Ніколаєвої та ГО Олександрійський гендерний інформаційний центр», а також представника Нацполіції.

Присутні обговорили локації, де відбуватиметься реєстрація, маршрут поїздки, час проведення, символіку заходу та інші організаційні питання.

Автопробіг запланований на 4 грудня. Реєстрація учасниць розпочнеться об 11:00  годині на майданчику біля КСК «Ніка», звідки о 12:00 годині жінки стартують на своїх автомобілях за маршрутом: вул. Поштова (Першотравнева) – пр. Соборний – до перетину з вул. Івана Мазепи (Героїв Сталінграду) – пр. Соборний – вул. Діброви – пров. Привокзальний – вул. Бульварна – Дніпропетровське шосе – військове кладовище, де вшанують пам’ять загиблих захисників.

На сьогодні взяти участь в автопробігу виявили бажання 12 жінок.

Попередня реєстрація учасниць триватиме до 17:00 години 3 грудня за телефоном: (066) 677-31-77 – Євгенія.