QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійські фахівці налагоджують співпрацю з міжнародними донорами

У Львові відбувся триденний тренінг на тему «Управління публічними фінансами в інтересах дітей та його роль у відновленні на місцевому рівні». Тренінг провела Київська школа економіки за підтримки KFW, ЮНІСЕФ у співпраці з Міністерством соціальної політики та Міністерством фінансів України.

Від Олександрійської громади у ньому взяли участь фахівці управлінь економіки, соціального захисту населення та фінансового управління міської ради.

Учасників тренінгу ознайомили із концепцією належного врядування в галузі публічних фінансів та особливостями бюджетування в інтересах дітей, вчили кращим практикам залучення джерел фінансування пріоритетних видатків на дітей та молодь в умовах зростаючих потреб громади та як правильно створювати цільові програми.

Представники Олександрійської громади презентували проєкти щодо фінансування будівництва і реконструкції житла для вимушених переселенців, встановлення когенераційних установок в Олександрії та забезпечення дітей і школярів якісною питною водою шляхом встановлення систем очищення і фільтрації.

Фахівці міської ради отримали не лише нові знання й досвід, а й досягли домовленості з представниками міжнародних донорів щодо можливості реалізації спільних проєктів в інтересах дітей та молоді. Також запланували зустріч стосовно надання допомоги в актуалізації стратегії розвитку громади та налагодженні бюджетних питань.