QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійські гімназисти взяли участь в київському ярмарку

Власну продукцію представили учні гімназії імені Дмитра Чижевського на ярмарку молодіжного підприємництва, що проходив у Києві 21 квітня.

Всеукраїнський ярмарок JUNIOR EXPO 2024 мав навчальний характер і відбувся з метою організації для учнівських команд торгівельного майданчику. Тут діти презентувати власну продукцію та послуги, що були створені в межах навчальних програм з підприємництва «Компанія» та «10х Challenge». Організатором виступила громадська організація «Junior Achievement Україна».

У заході взяли участь більше 50 учнівських команд з різних областей України.

Наші гімназисти пропонували відвідувачам ярмарку мед, трав’яні чаї та фріпси, які діти разом з керівницею Юлією Шатравкою самі виготовили в рамках проєкту шкільного підприємництва від «Junior Achievement Україна».

– Це був неймовірний досвід. Ми мали можливість презентувати нашу продукцію широкому загалу, поспілкуватися з іншими молодими підприємцями та отримати цінні поради від досвідчених фахівців, – розповіла Юлія Шатравка.

Команда юних підприємців вже має свій сайт та сторінку в Інстаграм і активно працює задля просування задуманої бізнес-ідеї.

В Олександрійській громаді реалізовували курси шкільного соціального підприємництва. Адже це один із найбільш успішніших методів розвитку молодіжного підприємництва, соціальної відповідальності та підготовки до свідомого життя у школі. Воно сприяє і розвитку самої школи.