QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійський ЦНАП відвідали учні гімназії «Сузір’я – 19»

24 квітня в Олександрійському ЦНАПі на екскурсії побували учні 3-Б класу гімназії «Сузір’я – 19» у рамках освітнього проєкту «Олександрія – місто мого серця».

Начальниця управління дозвільно-погоджувальних процедур Світлана Яременко ознайомила дітей з роботою центру адміністративних послуг, показала робочі місця та спеціальне обладнання.

Школярам продемонстрували, як оформлюються документи на отримання паспорта громадянина України, посвідчення водія, реєстрація транспортного засобу, реєстрація бізнесу тощо.

Також учням розповіли, якими послугами вони можуть скористатися звернувшись разом з батьками до ЦНАПу: виготовлення закордонного паспорта, реєстрація місця проживання, отримання витягу про реєстрацію місця проживання.

Нагадаємо, мета освітнього проєкту, який стартував на базі гімназії «Сузір’я – 19» – допомогти дітям стати відповідальними громадянами та залучити їх до участі у житті громади. Після апробації проєкту з учнями гімназії «Сузір’я – 19», його планують впровадити і в інших школах Олександрійської громади.

Проєкт став можливий за ініціативи представниці громадської організації «Сучасні громадські ініціативи» Тетяни Чорної та за підтримки міської ради і депутата міської ради Олега Панібратенка.