QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійці можуть спробувати реалізувати себе в конкурсі ідей

За підтримки Департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту оголошено конкурс на участь в ідеятоні «Твоя ідея», який покликаний об’єднати молодь з різним досвідом навколо важливих проблем, які вони бачить щодня у своїй громаді внаслідок глобальної пандемії.
Ідеятон – це короткий, інтенсивний формат з елементами мозкового штурму, скетчингу (техніка швидкого створення простих малюнків і візуальних нотаток), прототипування та інших речей, які надихають на нові рішення.
Під час участі у конкурсі передбачається:
– три інтенсивні дні онлайн із повним зануренням у творчі техніки;
– нетворкінг – зав’язування корисних знайомств та спілкування з потенційно корисними для бізнесу людьми;
– спілкування з молоддю зі всіх куточків України;
– навчання за методикою дизайн-мислення, розробленою при Стенфордському університеті;
– можливість створити командний проєкт, презентувати його журі та виграти фінансування. Загальний призовий фонд сягає 50 тис дол США і може бути розділений між кількома ідеями або відданий переможній мега-ідеї.
Взяти участь в ідеятоні може молодь 18-35 років, а саме: студенти, громадські діячі, активні громадяни, представники неурядових організацій, ті, хто починають свій професійних шлях або вже справжні професіонали, всі молоді люди, які мають бажання робити зміни в країні.
Подати заявку можна до 9 березня. Участь в конкурсі безкоштовна.
Ідеятон відбудеться 26, 27, 28 березня в режимі онлайн і триватиме три повні робочі дні, участь у повній триденній програмі – обов’язкова.
Подати заявку можна за посиланням: http://bit.ly/2NzSYEF
Конкурс «Твоя ідея» організовано в рамках програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID та виконується в партнерстві з «Будуємо Україну разом».