QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійці на День міста задонатили 1 746 000 гривень

З нагоди відзначення Дня міста олександрійці задонатили 1 мільйон 746 тисяч гривень на автомобіль для Збройних Сил України.

Про це повідомив міський голова Сергій Кузьменко на початку засідання виконавчого комітету.

«Цими вихідними відзначали День народження міста, донатили на ЗСУ, збирали кошти, щоб підтримати наших захисників. Олександрійці – ви неймовірні, ви всі молодці. Я дякую кожному, хто знайшов можливість задонатити кілька гривень чи кілька тисяч. Дякую усім, хто долучився до організації заходів», – зазначив міський голова.

Окремо Сергій Кузьменко подякував підприємцям, які у непростий час для бізнесу задонатили від 10 до 30 тисяч гривень, представникам великого бізнесу, які перерахували від 50 до 500 тисяч гривень.

Також збір коштів проводився під час міських заходів до Дня міста.

У сфері культури на благодійних, звітних концертах і виставах зібрали 66 625 гривень.

Заклади освіти задонатили 97 252 гривні, у тому числі майже 78 тисяч гривень – гуманітарний ліцей на благодійному ярмарку «ДоброFast».

На спортивних заходах зібрали 89 070 гривень, у тому числі майже 60 тисяч клубом «Торнадо» на благодійному турнірі з настільного тенісу та майже 20 тисяч гривень на легкоатлетичному пробігу.

На заходах, що проходили у парку Шевченка, люди задонатили 76 600 гривень.

Загалом до скриньок для підтримки військових вдалося зібрати 339 182 гривні.

Мета – придбати броньовані автомобілі для захисників із Олександрії.

«Зараз ведемо перемовини з нашими військовими, аби кошти, які місто зібрало до свого дня народження, вже сьогодні допомагали працювати на Перемогу», – підсумував Сергій Кузьменко.