QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Олександрійці вшанують воїнів-інтернаціоналістів

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-га річниця виведення радянських військ з Афганістану.
З нагоди цієї пам’ятної дати в Олександрії пройде ряд тематичних заходів.
У закладах освіти для учнівської молоді проводитимуться інформаційні хвилинки на уроках історії, української літератури, години спілкування, читання «Сторінками афганської війни», бібліотечний урок на тему «Вшанування учасників бойових дій в Афганістані» тощо.
В музейному центрі імені Худякової А.Ф. із 9 по 17 лютого діятиме тематична виставка «Їх покликав Афганістан». Також музей організовує історичні години та дайджести.
Бібліотечні заклади проводитимуть виставки та відео-фактажі на сторінці Центральної бібліотечної системи у соцмережі Фейсбук.
15 лютого о 10:00 годині відбудеться мітинг-реквієм та покладання квітів до меморіального комплексу воїнам-інтернаціоналістам.
Цього дня з 11:00 до 12:30 години в Церкві Святих Федора та Анастасії проводитиметься панахида за загиблими воїнами-інтернаціоналістами.
Також 15 лютого Головківський сільський будинок культури організовує тематичну програму «Вшанування воїнів-інтернаціоналістів», а Піщанобрідський сільський клуб – тематичну виставку та урок мужності «Час обрав нас».