QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Оновлення шкіл та садочків продовжується

У рамках підготовки освітніх закладів до нового навчального та опалювального періодів протягом літа тривали ремонтні роботи в школах і дитячих садочках. Вони продовжуються і сьогодні.
Зокрема, були оновлені або знаходяться на стадії завершення роботи з укладання покрівель в дошкільних закладах № 39, 43 та Олександрійському колегіумі. За кошти міського бюджету для ДНЗ № 25 придбані металопластикові вікна та завершується ремонт системи опалення. А в ОНВК (ЗНЗ І-ІІ ступенів №17 – ліцей) продовжується капітальний ремонт харчоблоку.
У межах програми «Спроможна школа для кращих результатів» триває переоснащення кабінетів фізики в Ліцеї інформаційних технологій та Олександрійському колегіумі. До кінця жовтня планується закупити сучасне високотехнологічне обладнання та інтерактивні комплекси для цих класів і, таким чином, повністю оновити кабінети за освітніми вимогами. Окрім того, для потреб нової української школи були придбані меблі, комп’ютерне обладнання, наочні та дидактичні матеріали, які розподілено між загальноосвітніми закладами.
Також тривають роботи з оформлення документації та будівництва спортивних майданчиків на території ОНВК (ЗНЗ І-ІІ ступенів №17 – ліцей) та НВО «Олександрійська гімназія ім. Т. Г. Шевченка – ЗНЗ І-ІІ ступенів – школа мистецтв».
Для підготовки закладів освіти до нового навчального року міська рада виділила 8 млн 741 тис грн. Ці кошти включають в себе видатки місцевого бюджету, співфінансування різних рівнів та державні субвенції.