QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Організаційний комітет обговорив і погодив загальноміський план заходів до Дня Конституції України

10 червня секретар міської ради Вікторія Косяк провела засідання організаційного комітету щодо святкування 25-го ювілейного Дня Конституції України. На зібрання були запрошені заступник міського голови Ірина Чемерис, старости Олександрійської територіальної громади, начальники управлінь та відділів міської ради, директори палаців культури та центральної бібліотечної системи, а також представники поліції та молодіжного парламенту.
Відзначення державного свята розпочнеться 25 червня і триватиме до 28 червня включно, тож присутні поетапно обговорили план заходів, який реалізовуватимуть протягом чотирьох днів, узгодили технічні питання підготовки та проведення концертів, виставок, флешмобів та визначилися із локаціями, де проходитимуть найбільш масштабні дійства.
У ході обговорення члени молодіжного парламенту також внесли цікаву пропозицію щодо відзначення Дня Конституції, яка одноголосно була схвалена і внесена до загальноміського плану святкувань. Запропонована акція стане своєрідною родзинкою святкової програми, адже подібних заходів Олександрія ще не проводила.
Окрім того, присутні приділили увагу і старостинським округам, де також планується організувати концертно-розважальні дійства для всіх охочих.
Більш детальний перелік заходів з часом і місцем проведення буде оприлюднений додатково, після ухвалення відповідного рішення виконавчим комітетом.