QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Підприємства Олександрійської громади запрошують взяти участь у гранті з енергоефективності

Триває прийом заявок на грантовий конкурс EENergy. До участі запрошуються малі та середні підприємства Кіровоградської області, у тому числі й з Олександрійської громади – повідомляють в Кіровоградській обласній військовій адміністрації.

Грант EENergy пропонує одноразову фінансову підтримку для окремих малих та середніх підприємств (далі – МСП), які розроблять і втілять план дій, спрямований на збільшення енергоефективності на мінімум 5%. 🌱

Ті компанії, що шукають допомоги у створенні та реалізації енергоефективних ініціатив, можуть подаватися на участь у конкурсі EENergy і мають шанс отримати грант від EENergy на суму до 10 000 євро для вдосконалення своїх енергетичних практик. 💶

Для участі в конкурсі та отримання гранту, МСП мають працювати разом з кваліфікованими консультантами зі сталого розвитку від Європейської мережі підприємств, які допоможуть розробити персоналізований план дій з енергоефективності та подати заявку на конкурс EENergy.

Заявка має включати детальну інформацію про компанію та опис запланованих енергоефективних заходів, а також проектоване фінансування для виконання плану дій.

🏆 Серед всіх кваліфікованих заявок будуть обрані МСП, які отримають грант до 10 000 євро.

Конкурс триває до 15 травня. Реєстрація за посиланням: https://eenergy.grantplatform.com/ (за потреби використовуйте будь-який онлайн-перекладач)

🔍 У разі потреби у допомозі з пошуком консультанта, зареєструйтеся тут: forms.gle/W97bhJ8KRJP7GbnT8