QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Платформа «NAZOVNI» допомагає бізнесу вийти на міжнародні ринки

Управління економіки інформує, що в Україні функціонує Платформа  «NAZOVNI».

Вона безкоштовно працює з українськими підприємцями та підприємствами щодо просування продукції на міжнародних ринках та  надає можливість зручної та ефективної взаємодії з українськими посольствами у світі.

Отримавши запити бізнесу, посольства конвертують їх в нові зв’язки та контракти за кордоном.

Обовязковими умовами для роботи з платформою є: 

  • реєстрація підприємства на території України;
  • підприємство є виробником та/або експортером продукції/послуг;
  • наявність презентації та комерційної пропозиції англійською (іноземною) мовою (система надає можливість завантаження згаданих документів);
  • контактна інформація представника компанії для оперативної та ефективної комунікації з представниками МЗС України, посольств та іноземних партнерів (в т.ч. моб телефон з WhatsApp).

Представник компанії-експортера реєструється в особистому кабінеті платформи. Реєстраційна анкета перевіряється командою NAZOVNI, після чого компанія-експортер отримує повідомлення про підтвердження реєстрації на платформі.

Після реєстрації компанія:  

  1. стає учасником Ради експортерів та інвесторів при МЗС України;
  2. отримує можливість створювати заявки на експорт – напряму звернутися та отримати допомогу від українських дипломатичних представництв за кордоном у пошуку партнерів, а також розповсюдженні інформації про продукцію українських виробників за кордоном;
  3. отримує доступ до пропозицій іноземних компаній щодо співробітництва у визначеній галузі;
  4. отримує доступ до додаткових інформаційних матеріалів про іноземні ринки;
  5. зможе отримувати новини, анонси та запрошення на заходи, які організовує Міністерство закордонних справ України для експортерів (брифінги, форуми, виставки, бізнес-заходи за кордоном). 

Детальна інформація про Платформу та анкета реєстрації знаходиться за посиланням: https://nazovni.online  

У разі виникнення запитань можна звертатися до управління економіки, контактна особа: начальник відділу інвестицій та інновацій управління економіки міської ради, Ганна ЧАСНИК, тел. +380509870329.