QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Понад 26 000 гривень зібрали в Олександрії під час Великоднього ярмарку

2 травня в Олександрії закінчився Великодній ярмарок, під час якого жителі громади задонатили понад 26 000 гривень на підтримку ЗСУ. Усі кошти передали до Координаційного центру волонтерів Олександрії.

Протягом двох днів у Палаці урочистих подій найкращі майстрині міста продавали авторські пасочки, випічку, солодощі та великодній декор. Тут же проходили цікаві майстер-класи та уроки писанкарства для дітей та дорослих.

Фотографині Вікторія Криниця та Аліна Фролова за донат на підтримку військових робили професійні світлини для всіх охочих.

Найбільший волонтерський центр допомоги військовим – Координаційний центр волонтерів Олександрії – також пропонував пасхальну продукцію. Свою випічку для цього йому надали місцеві підприємства: мережа магазинів «Маркетопт» та «Оптовичок», ПП «Славяночка», ПНВП «Уран», ФОП Вялих, ПП «Еклер».

Дякуємо всім учасникам ярмарку, які організували і взяли у ньому участь. Дякуємо підприємцям, які стали меценатами заходу. Дякуємо олександрійцям, які відвідали Великодній ярмарок і підтримали наших захисників.