QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Понад 59 тисяч гривень зібрали під час рейтингового турніру з настільного тенісу

28 травня відбувся благодійний рейтинговий турнір «IІ Оpen Oleksandria» з настільного тенісу, приурочений 277-й річниці заснування Олександрії. Це досить масштабний турнір, який збирає багато учасників, адже змагання – рейтингове, тобто дозволяє здобувати бали та підвищувати свій клас згідно з рейтингом Федерації настільного тенісу України.

Спортивне змагання відвідав міський голова Сергій Кузьменко, який привітав усіх присутніх з Днем міста та побажав спортсменам перемог.

«Сьогодні кожен як може наближає перемогу: хто працею, хто зі зброєю в руках, а хто – донатами на ЗСУ. Надзвичайно приємно вітати тут гостей та олександрійців, які своїм завзяттям та любов’ю до настільного тенісу наближають нашу перемогу», – сказав Сергій Кузьменко.

У турнірі взяли участь понад 40 спортсменів з таких міст: Київ, Харків, Кропивницький, Одеса, Гадяч, Кривий Ріг, Кременчук, Запоріжжя, Херсон, Полтава, Олександрія та ін. Найстаршому учаснику 75 років, наймолодшому – 14.

Переможців нагородили кубками й медалями від організаторів та грамотами від відділу молоді й спорту.

На авто для військових зібрали 59 300 гривень. Левову частину благодійних коштів надав організатор турніру Олег Гушлевський. Також активно донатили й учасники рейтингового змагання.