QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Працівники служби у справах дітей відвідали родини, які потребують особливої уваги та підтримки

16 лютого працівники служби у справах дітей і центру соціальних служб відвідали 4 олександрійські родини, які проживають у Перемозькому мікрорайоні. У кожній з цих сімей виховується від 2-х до 4-х дітей, а самі родини перебувають на обліку як такі, що потрапили в складні життєві обставини.
Фахівці обстежили умови проживання неповнолітніх, облаштування дитячих зон, доглянутість малюків, особливо там, де виховуються діти з обмеженими можливостями.
Під час спілкування з батьками обговорювались питання щодо профілактики шкідливих звичок, покращення житлово-побутових умов і створення повноцінних можливостей для розвитку кожної дитини.
Загалом, обстеження показало, що ці родини прагнуть до позитивних змін і працюють над поліпшенням умов проживання своїх малюків.
На обліку служби у справах дітей перебуває 61 сім’я, де виховується 101 дитина. Фахівці здійснюють такі обстеження щотижня, адже це допомагає налагодити зв’язок з батьками, проводити профілактичну і роз’яснювальну роботи та вчасно реагувати на погіршення умов проживання неповнолітніх.