QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Представників ІТ-сфери запрошують на навчання

Із 9 серпня по 5 вересня 2021 року державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» разом з Фондом підтримки реформ в Україні, Інститутом Маркетингу (Естонія) за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» проводять набір на першу в Україні освітню програму для компаній ІТ сектору – Export Evolution IT.
Відповідна програма дозволить прискорити розвиток ІТ бізнесу на глобальному рівні, сформує розуміння, як експортувати системно та отримувати більший прибуток за рахунок ефективної співпраці у форматі секторальних альянсів.
До навчання запрошуються менеджери з розвитку бізнесу, експортні менеджери, власники та топ-менеджмент малих та середніх ІТ-компаній, які вже ведуть свою експортну діяльність та прагнуть досягти успіху, використовуючи підходи системного експорту. А також ті компанії ІТ галузі, які тільки планують вихід на зовнішні ринки. Навчатися можливо самостійно або з підтримкою досвідчених менторів.
По закінченню навчання учасники, які виконали завдання програми, отримають сертифікат міжнародного зразку від Інституту Маркетингу (Естонія).
З детальним описом програми, термінами її реалізації та умовами участі можна ознайомитися за посиланням:

http://export.gov.ua/education/175-export_evolution_it