QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Про основні засади молодіжної політики: долучайтесь до опитування

Розпочато всеукраїнське опитування щодо аналізу практики застосування Закону України «Про основні засади молодіжної політики» № 1414-IX від 27 квітня 2023 року.

Закон оновлює підхід від радянського до європейського в молодіжній політиці. У ньому йдеться про такі три основні моменти: участь молоді в суспільному житті, розвиток молодіжної інфраструктури та фінансування молодіжної сфери.

Для проведення комплексного аналізу Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту необхідно зібрати інформацію і доказову базу, які дозволять оцінити ефективність норм Закону.

До процесу опитування запрошуються три категорії суб’єктів, які володіють відповідними знаннями, професійною компетентністю чи досвідом:

– люди, віком від 14 до 35 років

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe52jSMr2tdYgfrZovkgqJ5sCe8CRr8qkteDjv8XX91R41M8g/viewform

– молодіжні та дитячі громадські об’єднання, інші громадські об’єднання, молодіжні ради, організації учнівського та студентського самоврядування, молодіжні центри, молодіжні працівники, радники з питань молоді, благодійні організації, неформальні молодіжні об’єднання

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhVoU2ZuPIV-z7idFntgKOUDM24rsMgaBVrBQ7av8pfGGRAw/viewform

– місцеві державні адміністрації та органи місцевого самоврядування в межах своїх повноважень

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhE5t5D2mBHnDdXyA4FrYHsZEGVZxikqquLOXfFsH2PbJ6Mw/viewform

Відповідаючи на запитання, запропоновані Комітетом, учасники опитування матимуть змогу поділитись своїм досвідом і висловити свою думку, що допоможе Комітету краще з’ясувати, які норми Закону є ефективними, а які потребують удосконалення.

Участь у опитуванні – анонімна.

Опитування триватиме до 31 грудня 2023 року включно.