QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Про що говорили на особистому прийомі секретаря міської ради

21 березня секретар міської ради Вікторія Косяк провела прийом  олександрійців з особистих питань.

Сьогодні на зустріч прийшли голови ОСББ, старші будинків та співвласники цих будинків, які звернулися з проханням провести зібрання, аби обговорити нагальні проблеми жителів багатоповерхівок.

Вікторія Косяк постійно спілкується з головами квартальних комітетів. Останнім часом діалог паралельно відбувається і на дільницях, що значно покращує комунікацію і розуміння першочергових турбот. Тож присутні висловили побажання провести подібні зустрічі і з головами ОСББ та старшими будинків, аби врегулювати проблемні питання та знайти шляхи співпраці.

Окремо олександрійців турбували теми комерційного обліку води та тепла, встановлення лічильників без згоди співвласників будинку, відновлення асфальтного покриття після проведених ремонтних робіт, заміна люків на прибудинкових територіях тощо.

Також піднімалося питання використання нежитлових приміщень, що розташовані на першому поверсі та перебувають у приватній власності, але при цьому їх власники не сплачують комунальні послуги.

Структурним підрозділам доручено розглянути звернення і знайти шляхи врегулювання окреслених проблем.

Нагадаємо, графіки прийомів міського голови, секретаря міської ради та заступників міського голови оновлюються щомісяця.

Ознайомитися з ними можна на сайті Олександрійської міської ради за посиланням: https://olexrada.gov.ua/zhytelyam/citizens_treats/informatsiya-dlya-gromadyan.html