QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Продаж алкоголю у нічний час: чи є порушники в Олександрії

Днями на виконання доручення міського голови було проведено рейд по обстеженню торгівельної мережі Олександрії на предмет продажу алкогольних виробів у нічний час. Обстеження проводилося спеціалістами управління економіки міської ради разом з інспекторами муніципальної безпеки та за участю депутата Олександрійської міської ради Ігоря Ділієва.
Під час рейду було перевірено 8 об’єктів торгівлі та ресторанного господарства, серед яких магазини «Дніпро» (просп. Соборний, 7), «777» (вул. Святомиколаївська, 23), «ХL» (просп. Соборний, 140), «Продукти» (вул. Садова, 64), «Купець» (вул. Святомиколаївська, 23 та кафетерії «Україночка» (вул. Привокзальна, 6а), «Анатоль» (просп. Соборний, 64), «Арка» (просп. Соборний, 111).
На момент перевірки магазини «Дніпро», «Продукти» та кафе «Україночка» були зачинені. Торгівельні об’єкти «Купець», «777», «XL» та «Арка» дотримуються чинного законодавства й алкогольні напої після 22.00 не продавалися. Натомість під час перевірки кафетерію «Анатоль» зафіксовано продаж алкоголю у нічний час. Оскільки даний заклад має статус кафетерію, з продавцем проведено роз’яснювальну роботу про необхідність видачі розрахункового документу під час продажу підакцизного товару. Окрім того, дане питання взято на контроль і планується повторна перевірка закладу з метою усунення вищезазначених недоліків.
Варто зазначити, що на майбутнє такі рейди здійснюватимуться регулярно і постійно триматимуться на контролі влади.