QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Програма розвитку ООН та міська влада планують разом реалізувати соціальний проєкт

15 грудня до Олександрії завітали представники Групи технічної підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) Тамара Бойко та Галина Кудра. Міський голова Сергій Кузьменко разом зі своєю заступницею Іриною Чемерис та начальником управління освіти Олександром Авраменком зустрівся з ними і обговорив реалізацію проєкту, який бере участь у Програмі з відновлення України, що реалізується за фінансової підтримки Європейського інвестиційного банку.

Мова йде про санацію будівлі мультипрофільного ліцею (колишнього колегіуму). Відповідно до цього планується повне утеплення ліцею і модернізація його зовнішнього вигляду. Попередньо проєкт оцінюється у понад 33 млн грн. Представниці ПРООН будуть координувати і забезпечувати його технічну підтримку.

«Маємо чимало планів для розвитку громади і освітньої галузі зокрема. Віримо, що наступний рік буде переможним і ми продовжимо будівництво та реалізацію своїх соціальних проєктів. Адже незважаючи ні на що, ми дбаємо про майбутнє наших дітей і прагнемо забезпечити для них комфортні умови» – сказав Сергій Кузьменко. Також він подякував міжнародним партерам за допомогу й порозуміння у цей складний час.

Співпраця проходить у межах Програми відновлення України за підтримки Європейського інвестиційного банку, Міністерства розвитку громад і територій, ПРООН та органів місцевого самоврядування. Європейський Союз через Програму  розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) надає міжнародну технічну  допомогу для підтримки Кінцевих бенефіціарів в рамках Програми з  відновлення України. Технічна допомога надається ГТП (Група технічної  підтримки) ПРООН на всіх етапах проектного циклу: планування, проєктування, закупівля, реалізація та моніторинг.