QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Прощання із захисником Григорієм Харитоновим відбудеться 28 серпня

Прощання із захисником Григорієм Харитоновим відбудеться 28 серпня. Початок о 10:00 від палацу культури «Світлопільський».

Поховають бійця на військовому кладовищі.

Григорій Харитонов народився 7 червня 1989 року в Олександрії. Середню освіту здобув у школі №10. Продовжив навчання у Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту за спеціальністю «Залізниці та залізнична техніка». Паралельно навчався на військовій кафедрі, де отримав звання молодшого лейтенанта.

Працював на Олександрійській дистанції колії, шляховим майстром ПД–2 станції «Олександрія». Згодом одружився, народилися донька і син, яких завжди називав «мої зайчата». Адже сенсом його життя була міцна родина.

У березні 2022 року був призваний на військову службу та пішов на фронт боронити країну.

Григорій захоплювався спортом, вів здоровий спосіб життя. Був добрим, вимогливим, порядним, сміливим, товариським, користувався повагою серед побратимів, мав позивний «Добрий». Був опорою для родини, люблячим чоловіком, сином та батьком.

Захисник помер у медичному закладі 23 серпня внаслідок поранень, отриманих у зоні бойових дій.

Нехай світла пам’ять про Григорія Харитонова назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та усіх, хто його знав. Вічна слава Герою!