QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Призначено управителя багатоквартирних будинків та ціну за його послуги

Відповідно до рішення виконавчого комітету від 22 квітня № 349 управителем багатоквартирних будинків, де не створено ОСББ, було призначено комунальне підприємство «Житлогосп» (юридична адреса: м. Олександрія, вул. Григорія Усика, 29; фактична адреса: м. Олександрія, проспект Соборний, 107, контактний телефон: 095-135-90-45).
Цим же рішенням відповідно до чинного законодавства члени виконкому уповноважили першого заступника міського голови Юрія Гугленка здійснювати підписання договорів з підприємством від імені співвласників багатоквартирних будинків про надання житлово-комунальних послуг. Термін дії договору – один рік.
Нові тарифи за послуги вступають у дію із 1 травня поточного року. Основна причина підвищення вартості послуг полягає у збільшенні мінімальної заробітної плати, шо відбулося у січні цього року.
Із детальним переліком багатоквартирних будинків, управителем яких за результатами конкурсу призначено комунальне підприємство «Житлогосп» та ціною послуги (грн за кв м загальної площі), можна ознайомитися за посиланням.