QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Психологічний хаб в Олександрії: як обрати фахівця

В Олександрійській громаді працює хаб психологічної підтримки, який безкоштовно надає послуги з підтримки ментального здоров’я.

На сайті Олександрійської міської ради розміщена рубрика «Психологічна підтримка», де можна подивитися резюме кожного спеціаліста та обрати для себе фахівця. Після цього варто скористатися номером гарячої лінії: (096) 046 42 93. У розмові обговорити час і місце зустрічі.

Уся інформація залишається конфіденційною.

П’ять кваліфікованих психологів готові допомогти вам вирішити життєві проблеми, знайти гармонію та поліпшити психічне здоров’я.

Кожен з психологів має певну вузькопрофільну спеціалізацію, щоб забезпечити психологічні послуги, враховуючи ваші потреби та особливості.

Звернутися можуть різні категорії населення: сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщені люди, родини військовослужбовців та громадяни, які потребують підтримки.

Номер гарячої лінії для контакту з психологічним хабом – ☎️(096) 046 42 93.

Робота психологів проводиться за підтримку БФ «Безпечне майбутнє» у партнерстві з дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ.

Дізнайтеся більше та оберіть свого психолога: сайт Олександрійської міської ради – «Жителям» – «Психологічна підтримка» https://olexrada.gov.ua/category/psychological_support.