QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Пустельникове та Ізмайлівка святкують

22 серпня День села святкували одразу жителі двох сіл – Ізмайлівки та Пустельникового. Урочисто-розважальні заходи проходили на території с. Пустельникове, куди з’їхалися всі охочі відзначити День народження рідного села та 30-ту річницю незалежності України.
Відпочатку стартувала розважальна програма для дітей з аніматорами, конкурсами, майстер-класами, яку підготували і провели бібліотекарі Олександрійської міської центральної бібліотечної системи. Дітлахи, що завітали на свято, залюбки брали участь у розвагах й отримала масу яскравих вражень та емоцій.
У продовження народних гулянь відбувся концерт, де зі сцени до глядачів звернулася заступник міського голови Ірина Чемерис, яка привітала присутніх зі святом, зазначивши, що головне в кожному селі чи місті – люди, які наповнюють його сміхом, любов’ю і життям. До вітальних слів також долучився староста Ізмайлівського округу Микола Сироватка, який привітав земляків з Днем народження їх сіл, побажав усім здоров’я, натхнення, легкої роботи, оптимізму в житті та добробуту. Після цього заступниця разом зі старостою виконали приємну місію і від імені міського голови Сергія Кузьменка вручили дипломи і квіти жителям села.
Так, перемогу в номінації «Найстарша жителька села» отримала пустельниковчанка Валентина Ткаченко, якій восени має виповнитися 84 роки. «Найменшим жителем сіл» став Соловей Єгор, а «Гордістю рідного села» – Аліна Шевченко. У номінації «Квітуча оселя» перемогли родини Галини Мажари з Ізмайлівки та Наталії Проць з Пустельникового.
Також були відзначені фельдшер Софія Курінна у номінації «За покликом серця» та багатодітні родини, яких в Ізмайлівському старостинському окрузі нараховується 10. Це сім’ї: Матюшенко, Кіфряк, Рибак, Олійник, Колесник, Курінних, Сироватки, Білих, Літвінчук, Кищенко та Курінної.
По завершенню урочистостей концерт продовжився вокальними й хореографічними виступами творчих колективів сіл та солістів ПК «Олександрійський театр», а також святковою дискотекою.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.244396264221675/244394767555158/