QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Результати роботи ПК «Світлопільський»

Палац культури «Світлопільський» є осередком культурно-масового життя олександрійців. Багатопрофільний культурно-дозвіллєвий заклад клубного типу зібрав у свої любительські об’єднання за інтересами жителів міста різних вікових категорій і активно сприяє розвитку талантів і творчих здібностей дітей, учнівської та студентської молоді.
Робота колективу ПК «Світлопільський» спрямована на організацію якісного дозвілля населення, збереження та втілення в життя духовних цінностей, надбань українського народу, виховання патріотизму.
У закладі працює 20 клубних формувань, із них 7 – клубних об’єднань; 13 – аматорських колективів, у тому числі фото-клуб «Наш формат». 6 аматорських колективів носять почесне звання «народний», 1 – «зразковий».
Протягом минулого року колективом закладу організовано 46 заходів. У січні минулого року проводились дитячі ранки біля ялинки, у лютому – традиційна концертно-розважальна програма «Ода коханню – 6», у березні відбувся огляд-конкурс «Театральна весна Кіровоградщини». Також на початку року у ПК проводилась активна гастрольна діяльність.
Починаючи з другої декади березня, у зв’язку з офіційними карантинними обмеженнями через COVID-19, творчі аматорські колективи перейшли на дистанційну форму роботи. В соціальних мережах розміщувались відео-уроки колективів, майстер-класи фахівців, регулярні відео-звіти про діяльність колективів.
Шанувальники аматорського мистецтва мали можливість слідкувати за щоденною творчою працею колективів і їх окремих солістів в соціальних мережах.
З нагоди різних свят та пам’ятних дат на Інтернет-сторінці ПК «Світлопільський» протягом року публікувалися відео-вітання та онлайн-концерти.