QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Рішення виконавчого комітету, які вплинуть на життєдіяльність міста

6 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Відпочатку присутні розглянули та ухвалили рішення про зарахування 6 дітей до Центральноукраїнського ліцею-інтернату спортивного профілю. Також було надано дозволи на придбання, продаж, дарування та міну приватного житла і викуп земельної ділянки.
Розглядаючи питання захисту прав дітей, члени виконкому надали кільком неповнолітнім статус дитини, позбавленої батьківського піклування, визначили опікунів та місця їх проживання. Із правом позачергового отримання житла 6 сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, були поставлені на квартирний облік. Окрім того, виконавчий комітет затвердив склад тимчасової комісії з питань використання у 2021 році державної субвенції на підтримку малих групових будинків та забезпечення дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської піклування, житлом.
У ході засідання присутні ухвалили склад оргкомітету, положення фестивалю та визначили відповідальних за проведення Української виставки «Скіфська веселка».
Рішенням виконкому підприємцям було погоджено розміщення місць для торгівлі баштанними культурами за умови дотримання вимог чинного законодавства і використання зареєстрованої найманої праці.
Наступним рішенням виконком затвердив вартість послуг з утримання об’єктів благоустрою комунальної власності і в найближчому часі воно буде оприлюднене на сайті Олександрійської міської ради та в друкованих засобах масової інформації.
На розгляд міської ради було запропоновано два питання. Зокрема, безоплатно передати у власність ОСББ «Центральний 62» багатоквартирний будинок за адресою: вул. Григорія Усика, 62 та внести зміни до розподілу міського бюджету на 2021 рік.
Наприкінці присутні також ухвалили ряд архітектурних, земельних та майнових питань, що стосувалися інтересів та забезпечення життєдіяльності Олександрійської територіальної громади.