QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Розпочала роботу комісія, яка займатиметься житловими питаннями переселенців

9 лютого відбулося перше засідання міської житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання їм житлових приміщень для тимчасового проживання.
Мета комісії – ведення обліку, визначення людей, яким надаватимуть житлові приміщення з фондів житла для тимчасового проживання та вирішення інших питань.
Очолює комісію заступниця міського голови Ірина Чемерис. До її складу ввійшли депутати міської ради, начальники та спеціалісти управлінь і відділів міської ради, дотичних до даної сфери, та представники громадських організацій, діяльність яких пов’язана з переселенцями.
Під час засідання обрано заступника голови. Ним став Геннадій Савченко, заступник начальника управління житлово-комунального господарства. Секретар комісії – Наталія Бурда, головний спеціаліст цього ж управління.
Також з урахуванням пропозиції присутніх до складу комісії включать Сергія Яценка – директора міського центру соціальних служб та Валентину Чугуєвець – голову ГО «Центр громадської активності «Перемога».
У ході засідання прийнято рішення про перелік документів, необхідний для оформлення заявки взяття/зняття з обліку та для отримання житла у разі надходження до фондів житла для тимчасового проживання.
У своїй діяльності комісія керується чинним законодавством, зокрема, Постановою Кабміну «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб і Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб».
Більш детально про рішення виконавчого комітету, склад, завдання та основні положення комісії можна прочитати за посиланням:
https://olexrada.gov.ua/zakon/kartka.php?i=c0211375