QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Розпочато підготовку до реалізації нового соціального проєкту в громаді

Напередодні, 24 квітня, заступниця міського голови Ірина Чемерис зустрілася з керівником польових офісів Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Беном Фішером та керівницею Кропивницького офісу Тетяною Федоренко.

На меті візиту стало обговорення нового проєкту, який планується реалізовувати у декількох містах України, зокрема і в Олександрії. Мова йде про впровадження інтегрованих соціальних послуг – підхід до комплексного надання соціальних послуг в громаді, який (крім соціального захисту) включає ще й освіту, охорону здоров’я, ювенальну превенцію та інші види послуг. Усі компоненти проєкту спрямовані прямо чи опосередковано на підтримку вразливих категорій із основним фокусом на сім’ї з дітьми та спеціалізовані послуги для дітей з інвалідністю.

Тож присутні обговорили основні напрямки комунікації, ключові показники необхідні для аналізу ситуації і вибудови подальших кроків з успішної реалізації проєкту. Надалі фахівці ЮНІСЕФ разом з спеціалістами нашої громади розпочнуть поступове запровадження цієї ініціативи.