QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко поспілкувався із жителями громади на особистому прийомі

21 червня міський голова Сергій Кузьменко провів черговий прийом громадян із особистих питань.

На зустріч із олександрійцями також прийшли начальники управлінь для надання фахових відповідей по кожному напрямку роботи.

Чимало звернень містян стосувалося сфери житлово-комунального господарства. Це питання щодо утримання житлового фонду, ремонту покрівель, сплати за опалення місць загального користування у багатоповерхівках тощо.
Люди підіймали спірні питання: серед яких недотримання сусідами правил утримання домашніх тварин, а також скарги на роботу гриль-бару, діяльність якого порушує спокій жителів багатоквартирного будинку, в якому він розміщений.

Також громадяни зверталися за допомогою у врегулюванні питань із оформлення спадщини та стосовно можливості отримання учасником бойових дій земельної ділянки.

Усі питання громадян взяті на контроль, будуть розглянуті фахівцями та по мірі можливості врегульовані найближчим часом.

Записатися на прийом до міського голови або його заступників можна, звернувшись до відділу по роботі зі зверненнями громадян, що знаходиться на першому поверсі міської ради, кабінет №118.

Для звернення в режимі прямого телефонного зв’язку, громадяни можуть зателефонувати за номером (05235) 7-23-95 у час, визначений графіком.