QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко поспілкувався з містянами на особистому прийомі

23 січня міський голова Сергій Кузьменко провів особистий прийом громадян.

На його питання «чим допомогти?» містяни просили вирішити непорозуміння з оплатою тарифів за водопостачання та водовідведення, правомірність нарахування боргів у разі відсутності повірки лічильників і можливість ремонту каналізаційних колодязів, які ведуть до підтоплення багатоповерхових будинків.

Також олександрійців турбували питання урегулювання земельних відносин і надання земельної ділянки в користування, аварійний стан покрівлі і її ремонт, благоустрій військового цвинтаря, порушення правил утримання свійських тварин, можливість поновлення гурткової роботи та отримання державної допомоги.

Усі питання взято на контроль, керівникам відповідних управлінь дано доручення розглянути способи вирішення проблем і запропонувати громадянам найбільш оптимальні варіанти.

Записатися на прийом до міського голови або його заступників можна, звернувшись до відділу по роботі зі зверненнями громадян, що знаходиться на першому поверсі міської ради, кабінет №118.

Для звернення в режимі прямого телефонного зв’язку, громадяни можуть зателефонувати за номером (05235) 7-23-95 у час, визначений графіком.