QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко познайомив голову Кіровоградскої ОДА Марію Чорну з туристичними родзинками Олександрії

Під час своєї робочої поїздки до Олександрії губернатор Кіровоградської ОДА Марія Чорна разом з міським головою Сергієм Кузьменком, його першим заступником Юрієм Гугленком та головою районної державної адміністрації Ольгою Коріненко відвідали два культурно-туристичних об’єкти нашого міста, які перебувають на стадії реконструкції. Мова йде про міський театр і парк культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка.
У ході візиту губернаторка оглянула оздоблення театру, його глядацьку залу, сцену та внутрішній двір – майбутню зону відпочинку, де наразі ведуться ремонтні роботи.
Також очільник міста показав їй територію парку, результати вже проведених ремонтних робіт, заходи, що тривають нині й розповів про ті, що плануються здійснити в найближчому часі.
Загалом, коментуючи свої враження від Олександрії, Марія Чорна зазначила: «Треба віддати належне міські владі, адже ту красу, яку ми спостерігаємо в театрі й парку, це той магніт нашої Кіровоградщини, який вкладе інвестиції в майбутнє, тому що сюди приїздитимуть люди». Тим більше, що, за словами голови ОДА, у планах обласного керівництва розвивати наший регіон як потужний туристичний центр.
Сергій Кузьменко натомість більш детально окреслив цьогорічні плани реконструкції культурних об’єктів. Так, до кінця року планується завершити капітальний ремонт скверу біля театру, збудувати інтерактивний фонтан, літній театр та новий паркінг біля пляжу. Окремо він зауважив, що Олександрія проявляє багато ініціатив і одна із них – реконструкція парку, адже ця робота ведеться не за бюджетні кошти, а за фінансової підтримки ПФК “Олександрія”.
«Для олександрійців дуже важливо, щоби наше місто було красивим. Міська влада над цим працює і у нас багато що виходить. Приємно, що і пані губернатор прикладе максимум зусиль, аби ми могли говорити в цьому році і про сквер біля театру, і про автоматизовану сцену, і про все те, що називається реалізованим проєктом» – підсумував все вищесказане міський голова.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.225573179437317/225571942770774/