QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко про будівництво дитячого містечка, ремонт доріг та нові автобуси

15 лютого під час засідання виконавчого комітету міський голова Сергій Кузьменко поінформував присутніх про те, що за сприятливої погоди на цьому тижні планується розпочати ямковий ремонт доріг, де за зимовий період виникли пошкодження асфальтового покриття.
Планові ремонти автошляхів проводитимуться за стабільної температури, що дозволятиме проводити роботи у штатному режимі.
Міський голова зазначив, що усі намічені планові роботи продовжуються: проводяться тендери на ремонт доріг, початок будівництва спортивної арени на базі ОНВК №17, реконструкція інфекційного відділення міської лікарні тощо.
Також Сергій Кузьменко повідомив, що уже завершується робота команди над проєктом «Міський транспорт» і вже 15 березня нові європейські сучасні автобуси вийдуть на маршрути.
До гарних новин міський голова додав: «У ці дні після численних консультацій ухвалили рішення, що у парку Шевченка за декілька місяців буде побудоване дитяче містечко площею 1200 квадратних метрів. Це буде найбільше дитяче містечко у нашому місті».
«Міська рада працює в робочому дусі, все в штатному порядку. Тому закликаю жителів бути спокійними, виваженими, уважними і виконувати ті рішення, які ухвалюються органами державної влади і місцевого самоврядування», – підсумував Сергій Кузьменко.