QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко про організацію та вивезення побутових відходів

17 млн грн буде виділено на придбання 350 нових сміттєвих контейнерів, які встановлять в нашому місті. Також у межах цієї суми планується придбати відповідну прибиральну техніку для вивозу побутових відходів, у тому числі і з приватного сектору. Про це розповів міський голова Сергій Кузьменко у ході засідання виконавчого комітету сьогодні, 2 лютого.

«Маємо позитивний досвід: у минулому році організували роботу нашого транспортного підприємства і послуги, які сьогодні надаються з перевезення пасажирів, якісні, комфортні й отримали багато позитивних відгуків.

Переконаний, що маємо навести лад й в наданні інших комунальних послуг. Ще в минулому році планували кроки з якісного збору і вивезення сміття. Тим більше, на 2023 рік Уряд дозволив певні видатки, які стосуються забезпечення життєдіяльності міста» – розповів Сергій Кузьменко.

Поряд з цим він зазначив, що розроблена комплексна програма, яка економічно обґрунтована та розрахована на декілька етапів. Її окупність складає 4-5 років. Ця інвестиція з бюджету Олександрії направлена на підвищення порядку, якості життя та своєчасності надання послуг в нашому місті, а також створить відповідну конкуренцію для ефективної роботи підрядних організацій.