QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко про ситуацію в Олександрії

«Важкий день в історії нашої держави» – так розпочав свій виступ міський голова Сергій Кузьменко сьогодні, 24 лютого, під час засідання виконавчого комітету. «В Україні введений воєнний стан. Відповідно до цього мною підписані необхідні розпорядження й органи місцевого самоврядування переходять в посилений режим роботи. Також в посилений режим роботи переходять органи цивільного захисту, охорони здоров’я та комунальні служби».
Сергій Кузьменко закликав усіх жителів громади зберігати спокій і не піддаватися паніці. «У нас достатньо продуктів харчування, у нас достатньо медикаментів. Наші лікарні готові надавати допомогу як планово, так і позапланово у цілодобовому режимі», – сказав міський голова.
Наостанок очільник Олександрії закликав залишатися тих жителів громади, які не працюють в стратегічно важливій сфері міста, удома. Треба залишатися спокійними, чітко виконувати вказівки, які ідуть від Головнокомандувача країни та управлінських органах на місцях.
Також додамо, зараз іде складна інформаційна війна, і багато російських інтернет-каналів розповсюджують фейки. Їхня мета – не інформувати, а викликати паніку. Тому читайте лише перевірені джерела.

Пряма мова за посиланням: https://youtu.be/NsCz9y8PT7o