QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко провів  прийом громадян із особистих питань

19 квітня міський голова Сергій Кузьменко поспілкувався з олександрійцями на особистому прийомі.

Більшість звернень містян стосувалися сфери житлово-комунального господарства. Це питання щодо ремонту покрівель, мереж теплопостачання у багатоквартирних будинках, асфальтування вулиць, облаштування прибудинкових територій, підвищення тарифів на електроенергію у гуртожитках тощо.

Також люди підіймали спірні питання між сусідами стосовно засмічення загальнобудинкової території та порушення правил утримання домашніх тварин.

З цього приводу начальнику управління житлово-комунального господарства дано доручення проаналізувати проблемні питання жителів, щоб оперативно їх врегулювати.

Надійшло звернення від громадян щодо роботи гриль-бару, діяльність якого порушує спокій жителів будинку, в якому він розміщений. Міський голова наголосив, що міська влада разом із правоохоронними органами буде вживати заходів впливу на власників закладу, аби забезпечити дотримання громадського порядку.

Інші звернення людей стосувалися якості надання медичних послуг, отримання матеріальної допомоги у зв’язку з пожежею, фінансової допомоги на лікування тощо.

Усі питання громадян взяті на контроль, будуть вивчені та по мірі можливості врегульовані найближчим часом.

Записатися на прийом до міського голови або його заступників можна, звернувшись до відділу по роботі зі зверненнями громадян, що знаходиться на першому поверсі міської ради, кабінет №118.

Для звернення в режимі прямого телефонного зв’язку, громадяни можуть зателефонувати за номером (05235) 7-23-95 у час, визначений графіком.