QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко відвідав Катеринославські меблеві майстерні

18 березня міський голова Сергій Кузьменко разом із своїм профільним заступником Юрієм Шкляруком побував з робочим візитом на ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні». На ознайомчу зустріч також були запрошені представники засобів масової інформації.
Під час візиту Сергій Кузьменко поспілкувався із засновником підприємства Анатолієм Поляцьким і його директором Олександром Логвиновим, оглянув виробничі цехи та ознайомився з промисловими потужностями підприємства.
У ході розмови Сергій Кузьменко зазначив: «Ми зустрілися для того, щоб подивитися на виробництво й напряму вибудувати успішні відносини. Адже переконаний в тому, що бізнес потребує підтримки міської влади, а ми, у свою чергу, зацікавлені в тому, щоб бізнес розвивався, створювалися нові робочі місця і щоб Олександрія й надалі несла звання промислового міста».
Олександр Логвинов також поділився з присутніми планами на майбутнє, які передбачають розширення потужностей підприємства, але й окреслив проблеми, які може вирішити тільки міська влада, а саме: нестача професійних кваліфікованих кадрів та неналежний стан під’їзних доріг, адже збільшення виробництва передбачає і збільшення потоку вантажівок.
На завершення зустрічі керівництво міста й компанії узгодили подальші шляхи співпраці й розвитку промислової галузі.
Нагадаємо, ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні» – одна з найбільших компаній в Олександрії, де працює близько 1200 жителів міста та району. Вона є провідним виробником ортопедичних матраців та аксесуарів для сну в Україні й випускає 18 власних брендів. Підприємство володіє правом і технологіями щодо виготовлення продукції під такими відомими марками, як Jusk та Dormeo. Компанія експортує свої вироби до Фінляндії, Іспанії, Албанії, Молдови, Болгарії, Чорногорії, Чехії, Словаччини та багатьох інших країн близького і далекого зарубіжжя.

Більше фото на нашій сторінці в мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/olexrada.kr/photos/pcb.150193670308602/150193070308662/