QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко вручив відзнаки представникам спортивної сфери

Вручення відзнак відбулося з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

На урочисте зібрання запросили спортсменів, тренерів, вчителів фізичного виховання, представників спортивних клубів та громадських організацій.

– Дякую, що прославляєте Олександрію в світі і через спорт доводите, що українці – сильна і незламна нація! – сказав Сергій Кузьменко.

За особистий вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту міста, підготовку спортсменів до участі у змаганнях різних рівнів та з нагоди професійного свята тренерам ДЮСШ №2, спортивних клубів, вчителям фізичного виховання закладів освіти та юним спортсменам вручили подяки міського голови.

За результатами участі у Чемпіонаті України з військово-спортивних багатоборств посвідчення Майстра спорту України вручили вихованцям ПСК «ЗАХИСТ» – Ростиславу Уманцю та Володимиру Лаврусенку.

Сьогодні в Олександрії працює Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2, де функціонує 14 відділень із різних видів спорту та працює 34 тренери-викладачі. На базі закладу проходять міські та обласні змагання.

У місті функціонують і співпрацюють з відділом молоді та спорту понад 15 громадських фізкультурно-спортивних організацій. Більше півтори тисячі вихованців різного віку відвідують спортивні клуби із 14 видів спорту.

Щороку висококваліфіковані тренери готують більше 10 Майстрів спорту та Кандидатів в майстри спорту України, 30 спортсменів першого розряду та понад 150 спортсменів масових розрядів.