QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко закликав небайдужих олександрійців долучатися до покосу трави

Під час засідання виконавчого комітету, яке відбулося 24 червня, міський голова Сергій Кузьменко зупинився на питанні утримання міських територій, зокрема, покосу трави.
Міський голова зазначив, що через вологе літо активно росте рослинність і комунальні підприємства «Зеленгосп» та «Житлогосп» щодня дуже багато працюють у напрямку ліквідації трави і парості.
«Майже 20 людей кожен день на своїх робочих місцях дбають про те, щоб трава знаходилася в гарному стані. Але природа дуже потужна, ми не завжди встигаємо і це об’єктивна причина. Активна фаза вегетації закінчується і, думаю, наші комунальники справлятимуться з цим завданням», – наголосив Сергій Кузьменко.
Міський голова звернувся до керівників підприємств, підприємців, до мешканців будинків зробити справу на користь міста – покосити, упорядкувати свої території, за бажанням інші ділянки, які потребують цих робіт, та показати свою роботу в соцмережах.
«Пропоную тим, хто допоміг комунальникам із покосом трави у паркових зонах чи територіях загального користування, виставляти фото у соцмережі і своїм прикладом показувати, що кожен із нас може зробити місто трохи чистішим і гарнішим», – зазначив Сергій Кузьменко.