QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Сергій Кузьменко зустрівся з активною молоддю Олександрії

Кава з мером – у такому форматі відбулося спілкування міського голови Сергія Кузьменка з активною молоддю Олександрійської громади. Зустріч пройшла 9 серпня в Театральній вітальні Олександрійського театру з нагоди Дня молоді.

Серед присутніх також були заступниця міського голови Ірина Чемерис, керівництво відділу молоді та спорту, представники молодіжних просторів «Другий поверх», «Авангард», «Woliart Club», номінанти та переможці премії міського голови до Дня молоді.

В неофіційний атмосфері говорили про культуру, зокрема, розвиток андеґраунду, сміливі проєкти, які зроблять Олександрію ще більш комфортною і впізнаваною, волонтерство та допомогу ЗСУ. Презентували молоді люди і свої простори, розповідали про їх особливості та успіхи.

– Молодь сьогодні надзвичайно талановита і мобільна. Вона має багато ідей і задумів, які допомагають рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому. Бачимо у вас наше майбутнє. Бажаю кожному мати історію успіху, яке приведе до розквіту і перемоги. А ваш успіх – це процвітання нашої громади та всієї країни, – сказав Сергій Кузьменко.

Він додав, що міська влада й надалі буде підтримуватиме молодіжний рух у місті та допомагатиме талановитим хлопцям і дівчатам у самореалізації та розвитку.