QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

«Що для мене Україна?»: розпочався Всеукраїнський творчий конкурс до Дня Незалежності України

Стартував ІV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?» до Дня Незалежності України. До участі запрошуються юні художники, співаки та волонтери віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу.

Конкурс проводиться у трьох категоріях: малюнок, фотографія та пісня. Участь безкоштовна.

Мета конкурсу – формування національної ідентичності, патріотичне виховання, творчий розвиток і заохочення до волонтерської діяльності в умовах воєнного стану.

Прийом заявок із конкурсними роботами триває до 4 серпня включно.

Переможців оголосять 31 серпня на сайті та в соціальних мережах Благодійного фонду.

Переможці отримають відзнаки та цінні подарунки. Крім того, в межах конкурсу плануються благодійні виставки кращих малюнків з метою допомоги дітям, постраждалим внаслідок збройної агресії рф в Україні.

Організатори – Благодійний фонд «Об’єднання світових культур»/UWCF, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення та Українська молодіжна правнича асамблея.

Детальніша інформація – за посиланнями: https://uwcfoundation.com/ua/blagotvoritelnost-v-mire/shho-dlya-mene-ukra%D1%97na-2024, https://www.facebook.com/uwcfoundation/ або за електронною адресою: [email protected]

Довідково. У 2020 році конкурс визначили кращою практикою реалізації громадських ініціатив «ТОП-100» (м. Київ) і переможцем Конкурсу «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці».

У 2020, 2021 та 2023 роках 13 403 конкурсанти з усіх областей України та української діаспори з 39 іноземних держав подали на конкурс 23 041 роботу. Малюнок однієї з переможниць конкурсу 2021 року став макетом для поштової марки «Українська мрія», випущеної «Укрпоштою» у 2022 році