QR Code
https://olexrada.gov.ua
phone_iphone

Школи і позашкільні заклади взяли участь в онлайн-конкурсах

За ініціативи міського голови Сергія Кузьменка та підтримки депутатського корпусу Олександрійської міської ради освітні заклади міста провели онлайн-конкурс аматорських відеопривітань «Калейдоскоп новорічних вітань» та конкурс «Альтернативна ялинка». Усі заходи організовано з урахуванням встановлених карантинних обмежень.
Участь у конкурсі взяли учні та вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти Олександрії.
На конкурс відеопривітань до Управління освіти, молоді та спорту надсилалися аматорські відеоролики, створені будь-якими доступними засобами, що містять новорічні та різдвяні привітання у будь-якому форматі. Ролик мав тривати не більше 3-5 хвилин, а дорослі при цьому могли виступати лише у ролі помічників тих дітей, які вирішили позмагатися у конкурсі. Відеопривітання переможців будуть транслюватися на великих екранах, що розміщені на фасаді кінотеатру «Жовтень».
Паралельно тривав ще один конкурс – «Альтернативна ялинка». До 19 грудня освітні заклади підготували зроблені власноруч новорічні красуні, висота яких сягає до 2 м. Робили їх з використанням природних та декоративно-ужиткових матеріалів рослинного походження, лози, паперу, дроту тощо.
24 грудня з 14.00 до 18.00 в ПК «Світлопільський» пройде новорічна виставка-ярмарок альтернативних красунь.